Breaking

LightBlog


Tuesday, February 17, 2015

Liebster Award by Syukran


Sekali lagi Cik Candy buat entri berkenaan Liebster Award ye. Heheee kali nie Cik Candy di tag oleh Shukran TQ. Apapun terima kasih, thanks you ye dik sebab tag Cik Candy (=
Okaylah, Cik Candy pun taknak meleter panjang.
Jom kita tengok apa soalan yang ditanya dan apa jawapan yang Cik candy jawab ye.

1) Apa yang anda akan buat bila bergaduh dengan kawan?
-Diamkan diri. Kalau Cik Candy yang salah, Cik Candy akan mintak maaf. Tapi kalau bukan salah Cik candy, Cik Candy lebih suka diamkan diri dan elakkan diri dari jumpa dia sampailah dia minta maaf.

2)Love story  movie apakah yang paling best?
-Semua love story best bagi Cik Candy, yang penting made in Korea dan Lee Hong Ki pelakonnya.

3)Apakah kelebihan anda?
-Pendengar yang baik kowt. Sebab kebanyakan kwn Cik Candy tak kira boy or girl, senang berkongsi masalah diaorang dengan Cik Candy. Katanya Cik Candy patut ambil cous kanseling bukannya chargeman. Hahahaa!

4)Apa pandangan anda terhadap peribadi saya melalui entri-entri saya?
-Cik Candy tak berapa pasti. Maybe seorang yang simple dan suka bercerita kowt.

5)Movie apakah yang paling sedih yang pernah anda tonton?
-Tak ingat tajuk tapi ada kaitan dgn kekeluargaan. Huhuuu Cik Candy paling sensitif bila disentuh bab-bab family ni (=

6)Bilakah kali terakhir anda menangis?
-Dua hari lepas kowt. Huhuu call mak, mengadu rindu bagai last-last nanges teresak-esak. Oichhh rindu mak!! Rindu family!!

7)Pernahkah anda menjadi pengecut apabila seseorang amat perlukan bantuan anda?
-Tak pasti. rasanya tade lagi kowt sebab pertolongan yang diminta masih mampu ditolong lagi (=

Tamat dan selesai sudah sesi bersoal jawab ye. Heheee sedikitlah teruji jiwa jawab soalan-soalan ni. Apapun happy sebab dapat menjawab dengan tidak tergagap-gapap dan tidak teragak-agak.
Sekarang masa untuk Cik Candy tag kawan-kawan pula ye.
Huhuu selamat menjawab pada yang ditag.
Soalannya ialah :
1)Keluarga berada or keluarga miskin mana lagi bahagia?
2)Lelaki or Perempuan yang mane lagi banyak persaingan?
3)Cipta satu kata-kata semangat untuk Cik Candy.(bebas)
4)Ape motif korang Blogging?
5)Pandangan korang mengenai blog Cik Candy?
6)Lagu yang korang suka ,sebab?
7)IPTA or IPTS lagi berkualiti ? bincangkan.
8)Belajar or Kerja yang mana korang lagi Suka? Sebab?
9)Lelaki or perempuan lagi boros?
10)Perlu ke perempuan kena pandai masak sebelum kawin? Pandangan korang ?
Tag : Nana Liena , Fhatin Amelia , Bbwana Adenia , Siara Elina , JomsantaiKejap.

6 comments:

  1. hehe thanks sbb jawab... happy blogging

    ReplyDelete
  2. Wah cik candy...
    Banyak dapat award liebster...
    Blogger popular ni.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahahaaaa tade maknanya popular @fariza rahman.
      kuikuikuiii... mngarot tue.. ishhh malu kat orang :p

      Delete
  3. bagusnya pendengar yang baik . hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap2 macam gitu lah.. kuikuikuiii..

      Delete

About Me

My photo

Cik Candy adalah pemilik blog http://cikcandysour.blogspot.com. Ini adalah akaun kedua. Akaun pertama diberinama Cik Kejupenyet dan pemilik blog http://akukaudansesuatu.blogspot.com.

|CIK KEJUPENYET II | asal negeri penyu | lepak sepang | student | chargeman A1 | blogger | gemar merapu & merepek | bukan jual kerepek |
Adbox