Tuesday, March 17, 2015

Liebster Award by Intan

Assalamualaikum


Malam nie baru Cik candy berkesempatan untuk update pasal Liebster Award ni. Liebster Award kali ni, Cik Candy telah ditag oleh Intan Safiya. Thanks lalinkkk. Cik Candy pun tak nak berceloteh panjang, so jom kita tengok apa soalan yang dikemukankan dan apa jawapan yang telah pun dijawab. Olalalalaaa (=


1)  Favourite song(s) ? 
  - So Today dan Shiawa Theory by FTISLAND.

2)  Kalau sedih , selalu pergi mana ? And beri sebab .  
  - Bila sedih masuk bilik. Lebih suka menyendiri bila tengah sedih. Bila sedih dah reda, akan share dan luahkan dalam blog atau twitter. T_T

3)  Antara mak dengan ayah , mana lebih rapat ? 
  - Dua-dua rapat. Tapi yang lebih sikit rapat, ayah. iLOVEu family. <3

4)  Favourite singer(s) ? 
  - HongKi, JoogHoon, JaeJin, MinHwan, SeungHyun. FTISLAND

5)  Benda yang paling taksuka or malas nak buat kalau disuruh ?
  - Sesuatu yang disuruh buat dengan paksaan. Ishhh dah laa memaksa, pastu nak pulak cepat-cepat. Menyampah!

6)  Oreo or Nutella or Milo ? 
  - Oreo. Sebab tak suka sesuatu yang manis mcm nuttella dan tak suka milo. *tak boleh minum milo

7)  Facebook or Twitter ? 
  - Lebih selesa dengan twitter. Boleh post macam-macam. Suka hati nak merapu apa-apa. peduli apa orang cakap. Twitter tu aku yang punya, kau apa kesah? Lempang kang.

Done. Settle. Siap. Hahaaa

6 comments:

  1. Replies
    1. Hahaa kpop tak kpop sngat. Just suka band tu jep. yang lain out ke laut (=

      Delete
  2. ank ayah la ni rapat ngn ayah.. hihi

    ReplyDelete
  3. 5 dengan 6 kita sama . 7 , saya lebih suka facebook . sebab , entah la . huhuu . dulu pernah ada twitter tp dah deactive

    ReplyDelete
  4. IbuNoey pun macam no.5 gak.kalau kena paksa,memang berhangin la jawabnya..

    ReplyDelete

Flickr