Monday, February 9, 2015

1st GiveAway WanitaBesiBerbicara



Ada yang menarik menanti anda.

- Tamat : 22 Mac 2015 -

Disebalik seorang lelaki yang kau sayang , Pastinya kau adalah tunjang kejayaannya , Pengorbannya kau memberi yang termampu , memberi sayang demi insan yang kau sanjung dalam hidup , kau tatang hatinya bagaikan permata , kau luangkan masa bersamanya sentiasa , Kau tuturkan rasa sayang kau buat dia , kau tenangkan hatinya dikala resahkau sentiasa setia di dalam gundah , Dan kau juga setia di dalam senang dan susah , Tanpa minta balasan kau berkorban , Sempena ulang tahun kelahiran kau , Aku mengharapkan yang terbaik untuk kau dan dia , Semoga segala pengorbanan yang kau lakukan dihargainya , Semoga kau sentiasa gembira dan bahagia disisinya , Semoga dialah insan yang akan terus berasa disisi kau. , Aku mengdoakan yang terindah buat kau. , Semoga kau dilindungiNya sentiasa , Semoga kau menjadi seorang hamba yang solehah , Semoga kau menjadi seorang isteri mithali , Semoga kau menjadi anak yang diredhai , Semoga kau menjadi kakak ataupun adik yang disayangi , Semoga kau menjadi sahabat yang disenangi  ,Dan semoga kau menjadi musuh yang dihormati. Selamat hari Lahir yang ke 24 tahun sahabat. (:

18 comments:


  1. Assalamualaikum ,

    terima kasih sudi join dan kata semangat buat saya :)
    terharu nya membaca :)
    nama peserta disini ya :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/senarai-peserta-ga-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuuu thanks @Emma Diana.. Hope segala harapan dan impian awk terlaksanalah ye

      Delete
  2. nanti tinggalkan link awak kat entry saya ek ?

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    ReplyDelete
  3. wahhh pandai bermadah nye dia hehe. goodluck for this giveawayy! saya bakal menyusul :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuuu sekadar menulis apa yang terdetik dihati dan terlintas difikiran. Kuikuikuiii

      Delete
    2. Huhuuu sekadar menulis apa yang terdetik dihati dan terlintas difikiran. Kuikuikuiii

      Delete
  4. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam (=
      Thanks datang menyinggah @NURUL AQIDAH AZAHAR.
      Good luck ye :)

      Delete
  5. Wiwiwi goodluck hehe Qila singgah dari GA yg sama hiks! :D Salam sabtu~

    ReplyDelete
  6. gud luck..^_^
    saya pun join..
    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/02/happy-bday-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Good luck..dari segmen yang sama.. jom lepak2 di blog saya juga http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-by-wanita-besi-berbicara.html jangan lupa follow dan komen ya...

    ReplyDelete
  8. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  9. Singgah dari GA yang sama, good luck ^^
    misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html
    Jemput join
    Http://misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-april-september-by-miss.html?m=0

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum , Salam singgah sini ya .

    INFO TERKINI GIVEAWAY. SILA AMBIL PERHATIAN :) [ GiveAway Nak tamat Awal ]

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/giveaway-nak-tamat-awal.html

    Good luck dan terima kasih yang tak terhingga kerana sudi join :)

    ReplyDelete