Monday, February 9, 2015

FIRST GIVEAWAY MAWAR PUTIH



Siapa nak menang hadiah?
12 penanda buku
8 keychain
Total 17 pemenang bertuah dicari..
Selain tu dapat exchange link.. 

Syarat sesimple. Macam biasa...
1) Jadi follower Mawar Putih
2) Sediakan entri mengenai giveaway ni.
Kalau malas sangat, tepek banner dan pastikan ada link Mawar Putih.
3) Hantar url entri di ruangan comment Mawar Putih.
Itu je. Simple kan.

Giveaway terbuka kepada semua warga blogger tak kira jantina,keturunan, umur atau pangkat. Tarikh tutup sehingga 28/2/2015 tepat jam 11.59 malam.
 
*tambahan hadiah 3 penanda buku atas penyertaan yang ramai katanya..

- Tamat : 28 Feb 2015 -

29 comments:

  1. All the best ! ,

    Saya ada buat GA , Sudi tak join ? http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks @Emma Diana. InsyaAllah Cik Candy join.. Huhuuuu menyokong blogger tempatan (=

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks nayfatimah rasyid. Jom sama-sama join, memeriahkan lagi GA nie (=

      Delete
  3. Good luck cik candy! Selamat bersegmen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks @FAdzi Razak. Jom ler sama-sama join (=

      Delete
  4. Thanks atas sokongan. Senarai peserta dah update..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks juga @ain syafieqa.. Huhuu harap2 Cik Candy terpilih lah ye (=

      Delete
  5. All the best! Singgah sini dari segmen yg sama ;)

    ReplyDelete
  6. All the best! Singgah sini dari segmen yg sama ;)

    ReplyDelete
  7. datang membalas kunjungan cik candy...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html

    ReplyDelete
  8. Gdluck ya!! Join contest yang sama.huhu
    http://blogyangkosong.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html

    ReplyDelete
  9. singgah dr GA yg sama..good luck

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html

    ReplyDelete
  10. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum
    singgah dr segmen yg sama

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html

    ReplyDelete
  12. Singgah dari GA yang sama, good luck ^^
    http://misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html
    Jemput join
    Http://misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-april-september-by-miss.html?m=0

    ReplyDelete
  13. Heheeee thanks.. done bw back (=

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum, jemput join ye ^_^

    http://ihazaliza.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    ReplyDelete
  15. Salam.
    Kita BW dr segmen yg sama.
    Tapi lewat sikit lah yek.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/search/label/Segmen

    ReplyDelete