Segmen Pencarian Bloglist Mac - July

February 24, 2015



Syarat-syaratnya :

1. Follow
-> Instagram : Miya Amira >kalau ada<
-> Google+ : Miya Amira

2. Buatkan satu entry pasal segmen ni.

3. Copy and paste banner kat atas tu dan pastikan backlink kan balik dengan blog miya.

4. Tinggalkan link blog korang kat Miya Amira ye.

5. done ^_^ 

Seramai 20 orang blogger yang berjaya, Miya Amira akan masukkan dalam senarai bloglist Miya Amira. Kalau ramai yang menyertai katanya akan guna Random untuk pilih bloglist tapi kalau kurang dari 20 orang semua akan dimasukkan dalam bloglist tersebut. Pemenang akan diumumkan pada 1 Mac 2015.

Tamat : 28 Februari 2015

You Might Also Like

11 ulasan

  1. thanks sudi join..
    senarai peserta da update..

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2015/02/senarai-peserta-segmen-bloglist-miya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuuu... Orite2 Satgi Cik Candy pegi semak ye (=

      Delete
  2. gud luck..saya pun join..^_^
    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-july-by-miyaamira.html

    ReplyDelete
  3. BW dari segmen yg sama ^_^

    http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-july-by-miyaamira.html

    ReplyDelete

Like us on Facebook