2nd Giveaway Cik Puan Jelita

March 01, 2015




SYARAT-SYARAT

1. FOLLOW Blog Cik Puan Jelita aka cikjelita.blogspot.com dan instagram Aimi_Muhamad899  
 (keputusan pemenang bertuah akan di umum dalam blog!) 

2. Copy PICTURE di atas ni dan link kan ke 
(Link kan ke entri "2nd Giveaway Cik Puan Jelita)

3. Sila letak TITLE entri dengan "2nd Giveaway Cik Puan Jelita" ye.

4. Sila TAG kan seberapa ramai kawan2 anda untuk join giveaway ni ye!
(minimum 3 orang!)

5. Sila TINGGALKAN LINK penyertaan di ruangan komen entri  "2nd Giveaway Cik Puan Jelita
(Kalau takde tinggalkan link entri, penyertaan tidak di kira)

Giveaway ni bermula pada hari ini! 

(01 -20 Mac 2015)

Hadiah-hadiahnya :

1. BBCREAM SEQYBEAUTY x 1

2. CLEANSER SEQYBEAUTY x 1

TAG :

Tamat : 20 Mac 2015


You Might Also Like

9 ulasan

  1. hehee . terima kasih tag saya cik candy . nanti join :)

    ReplyDelete
  2. All the best^^
    Tengok hadiah best-best je. Go go chaiyok! :)

    ReplyDelete
  3. sajidah pun boleh cik candy hahahah. okay i'll join :D

    ReplyDelete
  4. http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    hai, dtg dri segmen yg sama. done follow :)

    ReplyDelete
  5. salam singgah dari giveaway sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  6. Shad singgah dari segmen sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html
    Good luck :D

    ReplyDelete
  7. jemput join giveaway by Norzi Beautilicious House... http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/2015/03/norzi-beautilicious-house-giveaway-2015_17.html

    ReplyDelete

Like us on Facebook