Pencarian Bloglist Mac-April Cikgu Farha

March 01, 2015




Assalamualaikum
Salam sejahtera

Jom join segmen simple cikgu.
Tujuan adalah untuk mengeratkan silaturrahim..
15 blogger akan dimasukkan dalam bloglist cikgu sepanjang MAC dan APRIL
Jangan lepaskan peluang ye ;)

http://www.cikgufarha.com/2015/03/pencarian-bloglist-mac-april-cikgu-farha.html

Cara mudah je:-
1. Buat entry khas bertajuk "Pencarian Bloglist Mac-April Cikgu Farha"
2. Tinggalkan link anda di ruangan komen entri ini sahaja
3. Copy coding yang disediakan.



SIAP!! Senang je kan?? Hee jom join...
Segmen akan berlangsung selama 5 hari bermula 2 Mac - 7 Mac.
Pencarian secara Random menggunakan khidmat robot Random.com

"Salam Ukhuwah. Jom Terjah"

Tamat : 7 Mac 2015

You Might Also Like

14 ulasan

  1. semoga terpilih cik candy . good luck :)

    ReplyDelete
  2. Sy join jugak, tapi post ni masih dalam schedule, belum publish lagi ^^

    ReplyDelete
  3. nak join jugak ni! btw, Zue tag Cik Candy tau:
    http://melaedah.blogspot.com/2015/03/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

    ReplyDelete
  4. Terima kasih atas penyertaan...
    Salam ukhuwah yee..
    Jom terjah rakan2 lain di blog sy
    Pencarian Bloglist

    ReplyDelete
  5. singgah sini..moga berjaya ya..;)

    ReplyDelete
  6. Salam ukhwah Cik Candy.. ziarah dari segmen sama ni.. good luck :))

    ReplyDelete
  7. Salam..saya dari segmen yang sama .. salam perkenalan ..
    dah follow awak ..
    jom follow dan jenguk blog saya .. :)

    http://www.jajasutera.com/2015/03/pencarian-bloglist-mac-april-cikgu-farha.html

    ReplyDelete
  8. salam..singgh cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/03/pencarian-bloglist-mac-april-cikgu-farha.html

    ReplyDelete
  9. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... sudikan la follow blog ayu ye.. ayu juga ada buat segmen free nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/pencarian-bloglist-mac-april-cikgu-farha.html

    ReplyDelete

Like us on Facebook