Monday, March 9, 2015

Rezeki di bulan Mac

Assalamualaikum..

Hai senangnya dalam hati, ana menang giveway, anta pulak apa cerita. menang ke kalah? Huhuuu ada ke lirik macam gitu? Oklah. Abaikan apa yang Cik Candy merapukan itu.

Pisttt..! Sebenarnya tak adalah merapu mana sebab Cik Candy memang menang giveaway pun. Tak percaya ke? Nak bukti ye? Sat deh, satgi Cik Candy  bagi bukit kat hangpa. (=





Nie adalah antara hadiah yang diberi oleh para pemenang. Rempah Chef Ammar.

Take Note : Thanks En.Random.org sebab dah pilih no 2 untuk memenangi giveaway nie. Tak sangka sebenarnya Cik Candy terpilih. Hahaa sekarang nie tengah berfikir nak masak apa ye. Erkkk.. okaylah tunggu pertengahan bulan empat nanti, Cik Candy bawak hadiah tu balik kg dan bagi pada mak. Mesti nanti mak bertambah sayang dekat anak dara dia yang sorang ni. Olalalalaaa. Apapun thanks pada Kak Sha yang anjurkan giveaway ni. Giveaway nie dapat menambahkan bali bilangan follower, meningkatkan trafik blog dan mengeratkan lagi ukhwah sesama kita, para blogger. Cik Candy harap dilain masa dan lain hari dapatlah lagi join giveaway dan memenangi giveaway tersebut ya. Okbye. wassalam

12 comments:

  1. tahniah.. masak jangan tak masak.. hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah CC dan Sha adik2 EFG ;)

    ReplyDelete
  3. Haip, tahniah CC, nanti dah masak, jangan lupe post ye :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah cc. Nanti masak bagi kc ye :D

    ReplyDelete
  5. tahniahhh. nani baru nak cek/ hehehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah Cik Candy!! hehehe rezeki bulan Mac. alhamdulillah :D

    ReplyDelete
  7. tahniah cik candy....
    dalam banyak2 GA yang saya masuk....
    mesti cik random pilih someone next to me...
    ayoyoyo... dia main sipi2...
    maybe belum ada rezeki.. hehehe :)

    ReplyDelete