Latest Tweets

LightBlog

Breaking

Monday, August 31, 2015

Tinggalkan url untuk blogwalking

Assalamualaikum..
Rasanya dah lama Cik Candy tak terjah kawan-kawan dalam blog ni. Almaklumlah sejak-sejak raya ni, sibuk semacam sikit. Tak menyempat nak pergi kelas, tranning netball, jamuan kelas, jamuan department, rumah terbuka, dan hal-hal yang sewaktu dengannyalah.




Jadi untuk memeriahkan kembali blog Cik Candy Sweet Sour ni, Cik Candy dengan berbesar hati dan berlapang dadanya nak minat url korang. Boleh tak? Tinggalkan url korang dalam kotak komen Cik Candy. Tak payah susah payah nak buat entri bagai. Tapi kalau korang nak buat pun apa salahnya.

Kalau rajin jom lah jemputlah follow blog , instagram, twitter dan facebook Cik Candy. Tiada paksaan, terpulang pada hak individu lah. *cewahhhhhh*


Jom cepat tinggalkan url anda. Tak payah buat entri pun tak apa.


34 comments:

  1. Nakkk..Nty buat list yg tinggalkn link ye..Nk blogwalking jgk..Ehekkk

    Mimirheem.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Singgah petang di sini...
    Jemput blogwalking.
    www.mariafirdz.com...

    ReplyDelete
  3. singgah petang di sini.
    www.ummiirfan.com
    jemput BW cik candy :))

    ReplyDelete
  4. lama x singgah blog ni. jom bw sama-sama.

    http://21clues.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan
    http://juraidahrahman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Jemput singgah..

    Http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan dari saya :)

    http://yumikumiko92.blogspot.com

    jemput singgah ye ^_^

    ReplyDelete
  8. Rindu dengan CC kan, semoga sukses dalam segala urusan, salam sayang dari kak ana..CC kak ana ada page dah tau, nnt like kay fbpage: anajingga dot com

    dari kakakmu : www.anajingga.com

    ReplyDelete
  9. weewit cik candyy heheh

    http://www.sayidahnapisah.com :)

    ReplyDelete
  10. Yelah, kita letak lah jugak..hehehe

    http://arpiiz001.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. hai , ain datang singgah blog awak .
    .
    rajin rajin lah singgah blog ain.
    http://akuainkausiapa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Jom jejalan ke sini ;)

    www.rianalittlecuties.blogspot.com

    Selamat berjln²

    ReplyDelete
  13. Meh singgah blog Arol. :D

    http://arolpunyeblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Salam ziarah cikcandysour..

    Blog saya http://whateverapa-apasahaja.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. as slm..ni url blog ena

    http://www.aeinnamusa.com/

    ReplyDelete
  16. zarachingu.blogspot.com

    Happy blogwalking Cik Candy.. シ

    ReplyDelete
  17. YB tinggalkan link jugak ahhh

    http://yangbaik.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Salam CC...
    jemput join Giveaway akak juga ye.... :)


    Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

    ReplyDelete
  19. Salam CC.

    Jemput datang ke blog akak. www.yatizul.com

    tq

    ReplyDelete
  20. http://ceritaaisyaismail.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. hehehe lama tak singgah sini..
    jalan2 kesini =)

    ReplyDelete
  22. hi! kalau sudi www.contengan-rasa.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. as salam. abam kie singgah n follow. no 323.

    ReplyDelete
  24. singgah tinggal url dan follow *vroom vroom*

    http://betapunyadunia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. lama x singgah sini. blog dah banyak lain..

    cas positif

    ReplyDelete
  26. Nak jugak
    http://lianasulaiman96.blogspot.my

    ReplyDelete
  27. nak join jugak ! :)

    http://pemilikcintahati.blogspot.my/

    ReplyDelete
  28. nak jugak: www.yanieyusuf.com

    tq tq dear

    ReplyDelete

Adbox