Sunday, August 2, 2015

Enteri terakhir sebelum ke bulan

Assalamualaikum

Sempat lagi nampaknya Cik Candy menaikkan satu dua enteri waktu macam ni. Cik Candy tak tidur ke apa? *ada ke yang bertanya?*

Sebanarnya Cik Candy baru siap settlekan kerja sekolah *ajet-ajet budak sekolah* . Jadi, sebelum melelapkan mata, terfikir pulak untuk menjenguk ke sini. Almaklumlah dah lama tak menjengukkan. Takut-takutah dah bersawang labah-labah dekat sini *tinggi sungguh imagen*.

Sebenarnya Cik Candy tak ada idea pun nak berenteri tapi itulah.. gatal tangan sangat nak berentri juga. Hurmmm setelah difikirkan sepanjang-panjag enteri ni dicipta, maka better Cik Candy sign out dan tidur. Bukan apa, bimbang nanti semakin panjang pulak yang Cik Candy karang. Hihiii...



Limpahkanlah kesabaran, lenyapkan kepedihan, sembuhkan luka parah dalam hatiku.
Damaikan rusuh hati..


5 comments: