Tips Berniaga Online #2

February 22, 2017


Untuk Peniaga Online !!!!!

Nak buat bisnes online ni hati kena kebal taw 💪💪
Nak taw sebab apa?

Sebab...

🔥Kebal hati kalau time hangpa promote barang jualan hangpa takda orang like pun, tapi kalau pos gambar selfie ka apa ka, gambar yang takda kena mengena dengan bisnes hangpa, berpuluh & beratus pulak like dia kan.

🔥Kebal hati kalau kawan2 terdekat hangpa tak support bisnes hangpa malah kondem pulak apa hangpa buat. Sentap!

🔥Kebal hati kalau followers or friends hangpa dekat FB or IG akan berkurang, depa akan unfollow or unfriend hangpa sebab depa bosan hangpa asyik pos testimoni lah, gambar produk lah.

🔥Kebal hati kalau ada sebulan or dua bulan tu, hangpa langsung takda sale. Ataupun, sehari hangpa dapat jual seunit ja produk hangpa.

👉Nah. Hangpa y meniaga online full time or part time ni kena always positif, jangan putus asa. Rezeki Allah tu sangat2 luas. Peduli apa orang kata & buat dekat hangpa. Hangpa proceed ja dengan apa y hangpa buat. Hidup ni macam roda, ada masa dekat atas, ada masa dekat bawah, y penting usaha, doa then tawakal.

Semoga kita y berniaga kecil2an or besar2an ni dimurahkan rezeki & terus sukses!

You Might Also Like

0 ulasan

Like us on Facebook