Friday, July 31, 2015

Pengubahsuaian sedang dijalankan

Assalamualaikum..

Hari ni hari Jumaat. Jadi esok CIk Candy cuti. Olalaaa cuti hujung minggu aje pun. Tapi tak apa, janji cuti jugak kan.

Sempena cuti hujung minggu yang akan tiba esok, Cik Candy merajinkan diri untuk melakukan pengubahsuaian terhadap blog ni. Hurmmm sebenarnya sejak terubahnya blog nie secara tak sengaja mula-mula dulu, Cik Candy rasa sedikit hampa. Entah! macam dah tak ada mood nak buka blog ni macam selalu. Terkilan sebenarnya, penat-penat Cik Candy design ikut selera sendiri tup-tup dimusnahkan macam gitu aje. Oichhh sakitnya hati kita.

Sejak kes tu, rasanya dah berkali-kali Cik Candy edit blog ni. Sebenarnya nak mencari sesuatu yang tertarik dihati tapi macam gitu jugak. Hambar semacam aje.. Guna sekejap terus edit lagi. Guna dua kejap lepas tu edit lain dan macam gitulah seterusnya.

Jadi untuk hari ni Cik candy dah berfikir secara serius dan muktamadnya! Nak cuba guna template denim pulak. Huhuuuu nampak macam lawa, cantik, comel dan menarik aje mereka yang menggunakan template ni. Jadi, hati ni pun menggediklah nak cuba juga. Tak apa, jangan risau. Template asal ni dah back up awal-awal

 Coding?. Sebenarnya Cik Candy ni tak adalah pandai mana nak usik coding-coding ni. Tapi yalah, kalau tak cuba kita tak tahu. Kalau tak belajar, kita tak pandai. Sampai bila nak duduk di takuk lama kan. Cewahhh pandai pulak Cik Candy melobi diri. Werkkkkkk!

Oklah, malas nak meleter panjang lagi. Apa pun doakan, blog Cik Candy selamat ye dari sebarang anasir kemusnahan akibat coding. Huhuuu..


"Janganlah kamu meremehkan kebaikan apa pun, walaupun sekadar bertemu saudaramu dengan wajah ceria." (Riwayat Muslim)


2 comments:

  1. Alololo , nampak lain pulak blog dye hehehhe

    http://emmadianastory.blogspot.com/ singgah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuuu... tu lah pasal, berwajah baru katanya =)

      Delete