Tuesday, April 21, 2015

Instagram yang awesome



Hari ini aku sedar, janji hanya adalah sekadar kata-kata.
Dapat dirubah, boleh juga untuk dilupakan.
Memberi janji mungkin mudah untuk melupakan
tapi menerima janji, sampai mati diingati.
Ada waktunya janji juga menjerat hati sendiri.
Semata-mata untuk kegembiraan orang yang kita cintai..


Take Note : Jom follow instagram Cik Candy
InsyaAllah Cik Candy akan follow kembali dan terjah instagram uoll. Wassalam.

13 comments:

  1. hye cik candy... cantik pic kat atas tu :)

    ReplyDelete
  2. Hi cik Candy. Saya join this one G.A and it requires me to tag three people. So congratulations on being tagged!

    Jemput join G.A.http://www.schanazri.com/2015/04/giveaway-sayang-by-scha-nazri.html

    ReplyDelete
  3. saya dah tak boleh follow instagram orang lain sekarang,, klu tak keberatan cik candy boleh follow instagram saya saniah_rendang_tok,, insha Allah bila dah boleh follow akan saya follow balik ,,tq ^__^

    ReplyDelete
  4. jap nak check dh follow CC ke belum heheheheh

    ReplyDelete