Instagram yang awesome

April 21, 2015



Hari ini aku sedar, janji hanya adalah sekadar kata-kata.
Dapat dirubah, boleh juga untuk dilupakan.
Memberi janji mungkin mudah untuk melupakan
tapi menerima janji, sampai mati diingati.
Ada waktunya janji juga menjerat hati sendiri.
Semata-mata untuk kegembiraan orang yang kita cintai..


Take Note : Jom follow instagram Cik Candy
InsyaAllah Cik Candy akan follow kembali dan terjah instagram uoll. Wassalam.

You Might Also Like

13 ulasan

  1. hye cik candy... cantik pic kat atas tu :)

    ReplyDelete
  2. Hi cik Candy. Saya join this one G.A and it requires me to tag three people. So congratulations on being tagged!

    Jemput join G.A.http://www.schanazri.com/2015/04/giveaway-sayang-by-scha-nazri.html

    ReplyDelete
  3. saya dah tak boleh follow instagram orang lain sekarang,, klu tak keberatan cik candy boleh follow instagram saya saniah_rendang_tok,, insha Allah bila dah boleh follow akan saya follow balik ,,tq ^__^

    ReplyDelete
  4. jap nak check dh follow CC ke belum heheheheh

    ReplyDelete

Like us on Facebook