Latest Tweets

LightBlog

Breaking

Friday, June 19, 2015

Ramadhan | Bercuti seminggu


Sila hubungi saya di laman sosial yang tertera ye. Get in touch


Take Note : Alhamdulillah, hari dan tarikh yang ditunggu akhirnya tiba juga. Hari ni dan inilah tarikhnya. Ya hari ni. Ya tarikh ni. Semangat Cik Candy bangun sahur tadi. Huhuu.. lepas sahur terus tak tidur-tidur dah. Hati ni excited sangat. Mata pun dah tak rasa mengantuk. Hati pulak melonjak gembira. Tak sabar nak tunggu malam. Oichhh...

Dikesempatan yang ada ni, sempat lagi Cik Candy layan blog ye. Hihiii.. biasalah masih ada masa kowt. Tadi lepas sahur, Cik Candy dah start packing barang, kemas bilik bagai. Yes! bilik pun dah kemas. Barang pun dah siap dipacking. Alaaa bukan banyak sangat pun barang yang dibawa balik nanti. Just beg galas je kowt. Malas nak bawak banyak barang. Jenis Cik Candy, kalau boleh nak somthing yang simple, so senang nanti nak bergerak ke hulu ke hilir. Tak payah nak bersusah payah pikul beg berkilo-kilo.. Heheee..

Bermulanya hari ni, selama seminggu Cik Candy akan balik kampung. Menghabiskan masa-masa dengan keluarga. Alhamdulillah, kebetulan pulak diawal puasa tahun ni start cuti semester. Happy, seronok, gembira, excited dan blaa.. blaaa. blaaaa.. Hati ni tak terkata. Tak tahu nak kata apa sebenarnya.

Apapun doakan perjalanan pulang Cik Candy dipermudahkan ye. InsyaAllah, malam nie akan bermulannya perjalanan Cik Candy dari Seremban ke Kuala Terengganu. Kenapa Seremban bukan Sepang? Hahaa sebabnya Cik Candy naik bus dari Seremban. Area Sepang ni manalah ada Terminal Bus Express sayang oittt.. Saja je naik dekat Seremban. Sebelum nie CIk Candy naik dari TBS ke Kuala Terengganu. Alaaa, tak kisahlah mana-mana pun janji dapat balik kampung. Ye ke idokkk? Huhuuu

Masa : 9:30 PM
Tarikh : 19 Jun 2015
Place : Terminal One, Seremban
Destinasi : Seremban ke Kuala Terengganu

2 comments:

  1. selamat menyambut bulan ramadhan :)

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan.. seronoknnya balik kg buka puasa kat kg..

    ReplyDelete

Adbox