Latest Tweets

LightBlog

Breaking

Monday, February 23, 2015

Nuffnang who recently viewed my blog


Assalamualaikum

Untuk petang ni Cik Candy dengan rajin hati nak buat pengumuman ni. Hahahaaa mcm over plak kn, tapi peduli apa Cik Candy. Yang penting sekarang hati tengah happy. Kuikuikuiii tadi berborak panjang lebar kowt dengan 'crush'. Heheheee tak sangka plak untuk petang ni, Cik Candy dan 'crush' boleh duduk satu meja, dua kerusi dan borak panjang-panjang. 'Crush' cerita pada Cik Candy berkenaan susur gaur jawa. Katanya ada Jawa Bugis, Jawa Parit, Jawa Balanda, Jawa Campur dan bla bla blaaa. Hahaa tergelak jugalah Cik Candy dengan keramahan 'crush' and the geng tu. Alhamdulillah, semoga ini permulaan yang bagus untuk kami. Olalalalaaa.. fullstop.

Okay, berbalik pada tajuk diatas, Cik Candy sebenarnya nak share dengan korang berkenaan kawan-kawan blogger Cik candy yang baik hati bermurah jantung menekan tabung kawen Cik Candy. Hahaaa! Tabung kawen katanya. Cik Candy pun malas nak bertaip panjang, apa kata korang blogwalking diaorang. Dapatlah menambah rakan dan memeriahkan lagi industri blog ni (=


Jom terjah mereka.


Sekian.

8 comments:

  1. Woahh best best , Si candy sweet sweet :p

    ReplyDelete
  2. Sy ada disitu. Yey ^^
    http://awansayatasana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. ala nama saya takde pulak. hahaha

    ReplyDelete
  4. perghh huntunglah borak dgn crushh dia! hahaa

    ReplyDelete
  5. camna nak tau orang tgk blog.. camna dapat list ni.. ;)

    ReplyDelete
  6. Ala nama saye pun takde..tkpe..saya sendiri nk promote diri sndirik..meh terjah blog saya http://mmama2754.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Hye, I'm one of Nuffnanger hihihihi.. https://ameridzuan.blogspot.my/

    ReplyDelete

Adbox