Thursday, March 5, 2015

Terima kasih sayang!

Assalamualaikum..


Untuk petang ni, sebelum Ck Candy bersiap-siap pergi kelas, Cik Candy nak share dengan uoll satu berita gembira. Nampak tak pic dekat atas tu? Itulah imbuhan untuk 'Tabung Kahwin' Cik Candy.Alhamdulillah penghujung bulan lepas nampaknya berganda yang Cik Candy dapat. Tak sangka pun sebenarnya secepat ini imbuhan yang Cik Candy akan dapat. Sebabnya kalu diikutkan, Cik Candy pasang 'Tabung Kahwin' ni pun tak sampai lagi sebulan rasanya. Rezeki..rezeki.. Hehee katanya rezeki jangan ditolak. So sapa yang nak klikk klikk lagi tue, jemputlah klikk ye. Jangan segan jangan malu. InsyaAllah nanti klikk aknda akn berbalas. Sama-samalah kita main klikk klikk ye (=

Cik Candy harap 'Tabung Kahwin' ni dapat meningkat dan terus meningkat. Hehee nanti kalau dah sampai terget yang ditetapkan, bolehlah kahwin ye. *Cik Candy gatal!*. Kuikuikuiii.. kahwin ye ? Calon pun tak ada, macam mana nak kahwin kan. InsyaAllah, ada jodoh, panjang umur ada lettuw 'Imam' Cik Candy yang masuk meminang nanti, kan. Okaylah sebelum merapu panjang, better Cik Candy stop skrg. Hahaa nak bersiap pergi kelas. Sekali lagi thanks sayang yang sudah dan akan  klikk 'Tabung kahwin' Cik Candy. Okbye! Muahhh sikit. Wassalam. (=







17 comments:

  1. wah... berjela panjangnya.....
    akhir tahun ni boleh lah merasa nasi minyak cik candy.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin. tapi apapun tunggu Cik candy habis study dulu ye :)

      Delete
  2. wahh daebakkk. saya belom lagiiii T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuu.. Good luck ye.. jangan putus asa

      Delete
  3. Tak lama lagi crush Cik Candy masuk meminang la tu. Tahniah Cik Candy. Saya dah lama berpatah arang dengan Nuffnabg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalaukah jadi kenyataankan.. Kuikuikuiii *gedik!

      Delete
  4. Replies
    1. Kuikuikuiii.. macam gitu lah gamaknya :)

      Delete
  5. wahhh banyak tu . jom klik mengelik . hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuuu jom maen klikk kliikk parihh

      Delete
  6. Hahaha so cute siap tabung kawin tau! But yeah! Mesti lah kena menabung right? For our brighter future :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuu menabung tnpa keluar modal. just kne rjin usaha jep..

      Delete
  7. wah bestnya. rasa mcm nk nangis pulak bila compare dgn nuffnang diri sndiri. hehehehe

    ReplyDelete