Latest Tweets

LightBlog

Breaking

Thursday, March 12, 2015

Oichh tidak!! Ini tidak bagus

Assalamualaikum..

Krikkk..krik..krik.... Selamat pagi. Untuk pagi ni, Cik Candy kembali sambung berblogging seperti biasa. Kalau uoll perasan, sebenarnya dah dua hari Cik Candy tak blogging pagi. Kenapa? Huhuuu sebab Cik Candykan dapda MC tiga hari so malaslah nak bangun pagi. *pemalas!*. Kalau diikutkan Cik candy blogging pagi ni, sebenarnya sekadar untuk mengisi kekosongan pagi sementara nak tunggu timing bersiap-siap pergi kelas. Oklah, kita berbalik kepada tajuk kat atas tuh.

Untuk pagi ni, perasaan kemalasan memang betul-betul mengganggu mood kerajinan Cik Candy. Setelah tiga hari MC, tiga hari dapa bermalas-malasan lebih masa atas katil, tiga hari tak mengadap buku-buku makanya memang agak kemalasan untuk kembali ke rutin harian kebiasaannya. Serius pemalas giler rasa time ni.

Lagi bertambah malas apabila diingat-ingatkan balik, sepanjang Cik Candy tak datang kelas, berlambak pulak asmight yang dapat. Bak kata bebudak kelas Cik Candy, lecture tu saja bagi asmight lebih sebab nak bagi Cik Candy lebih kefahaman. *kurang asam*.  Ye ke idok? Hahahaaa entahlah labu. Dah nama pun kami ni student so apa-apa yang lecture bagi tu settle aje lah. Jangan banyak bunyikkk.

Sebenarnya untuk pagi ni, Cik Candy pun tak sabar juga nak pergi kelas dalam kemalasan. Kenapa? Well, sebab Cik Candy nak pergi ke pejabat admin. Cik Candy nak cheak, sudah sampai ke belum hadiah yang patut Cik candy menangi untuk satu giveaway pada minggu lepas. Hadiah apa? Giveaway apa? Jeng.. jeng.. jeng.. tunggu ye. InsyaAlllah nanti kalau dah selamat terima hadiah tersebut, Cik Candy akan mentionkan pada semua. Siap kreditkan thanks you so muuuuahhh lagi pada si penganjur tu nanti. Heheeee

Oklah, rasanya Cik Candy dah meleter panjang untuk pagi ni. Daripada terus merapu, better Cik Candy siap-siap pergi breakpest, lepas tu boleh makan ubat. Kan? Satgi kan terkalut-kalut pulak nak bersiap pergi kelas. Oklah, thanks uolll untuk semuanya. Okbye. Muuuuahhh setepekkk. Wassalam.


9 comments:

  1. selamat pagi cik candy... :)
    moga hari kita semua dilimpahi rahmat ALLAH S.W.T

    ReplyDelete
  2. Haha have a great day Cik Candy! :D

    ReplyDelete
  3. kdg ada masa kita rasa mcm mls jer kan...tp pe kan daya..kdg terpksa jd rajin hihih

    ReplyDelete
  4. PRODUK DRI MY BEAUTY HERBS LA TU KAN KAN . EKEKE

    ReplyDelete

Adbox