Latest Tweets

LightBlog

Breaking

Wednesday, March 18, 2015

Kawad untuk kesihatan

Assalamualaikum

Untuk pagi nie Cik Candy saja gedik update entry. Hahaa sungguh gedik pagi ni. Bukan apa, saja nak ambil mood pagi. Seperti yang korang tahu, hari nni hari rabu. Selalunya setiap rabu mesti mood Cik candy agak kecelaruan sikit, kan. Hehee tapi hari nie tak celaru pun.

Kenapa? Sebab hari ni hari rabu. Hari ni ada subjek Kawad. tapi hari ni kami tak berkawad. kami ada test kawad secara lisan. Omggg! Test lisan. Ambekaw.. Hahaaa pulunlah segala bagai nota-nota. Ingatlah balik segala kata-kata yang pernah En.Wan ajari sebelum ni.

Alaa jangan risau, selalunya test kawad secara lisan ni senang aje. Basic kawad yang selalu kami lakukan pada setiap pagi rabu tu. Apapun Cik Candy harap segalanya untuk hari ni dan seterusnya dipermudahkan, Aamin.



13 comments:

  1. suke kawad..mase skolah dulu aktif berkawad..
    sampai legam muke kawad tgh panas.. hoho

    ReplyDelete
  2. kawad boleh kuruskan badan. first time dgr kawad amek test lisan. huhu

    ReplyDelete
  3. Kawad pun ada ujian lisan, hehe. All the best cc ;)

    ReplyDelete
  4. singgah sini..

    eh,ada ujian lisan untuk kawad ye?hehe..

    ReplyDelete
  5. Sy kalau cakap pasal kawad ni cuma tahu ..Kiri kanan kiri kanan..ahaksss

    ReplyDelete
  6. sjk skolah aina xsuka kawad wlau aina suka join aktivit mencabar. hahaha

    ReplyDelete
  7. yana datang sini & follow dri segmen yg sama

    ReplyDelete
  8. Kawad boleh kurusss! hahahaha. Rindu kawad!

    ReplyDelete
  9. kawad boleh slim ;)

    #ExchangeFeedGroup

    ReplyDelete

Adbox