Saturday, March 7, 2015

Nuffnang who recently viewed my blog #Part 3

Assalamualaikum..

Semakin hari, Cik candy rasa semakin semangat pula nak blogging. kalau boleh setiap masa nak mengadap lappy, buka blog. Tapi apakan daya, ada tanggungjawab yang perlu ditunaikan. Jadi, Cik Candy belajar mencari masa yang sesuai untuk berblogging. Setiap kali ada kelapangan, Cik Candy akan memanjakan diri dengan cara berblogging. Kuikuikuiii.. lupakan dunia luar, lupakan telefon, hanya tumpu pada laptop untuk berblogging.

Okaylah, sebenarnya Cik Candy nak habaq kat uoll, siapakah yang baik hati telah mengklik klikkk 'tabung Kahwin' Cik Candy. besar harapan Cik candy, untuk memenuhkan tabung tu. Hahahaaa.. dah nama pun 'Tabung Kahwin', so perlulah dipenuhkan tabung tu baru dapat kahwin. Ya ke?. Tak adalah! Okaylah, sebelum Cik candy berleter panjang, jom kita terjah mereka yang baik hati ni. Thanks uoll yang sudi menjana 'tabung Kahwin' Cik Candy.


Take Note : Jemput blogwalking ke blog mereka. InsyaAllah kunjungan anda akan berbalas nanti. Sila TEKAN SINI , TEKAN SINI dan TEKAN SINI ye, ada sesuatu yang menarik menanti anda. Muuuuahhh! Okbye. Wassalam (=

10 comments:

  1. weheee rajin tu tukang skodeng ngee~

    ReplyDelete
  2. Adakah nuffnangers who recently viewed my blog tu, yg tekan ads nuffnang? Baru kak Sha tau. Ingat blogger yg ada akaun nuffnang je

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingatkan selama ni orang yang datang blog kita

      Delete
  3. Saya memang suka click sana sini hehe

    ReplyDelete
  4. wah main tekan-tekan "sakitnya tuh disini ... he he he

    ReplyDelete
  5. ehh ada jugak la . hehee . tq cik candy

    ReplyDelete
  6. La selama ni ingatkn blogger yg dtg b'kunjung rupanya blogger yg tekan iklan kita ye....

    ReplyDelete