Dunia seorang pelajar

March 16, 2015

Assalamualaikum..

Hai belaka sume. Hai hai hai dan terus hai. Hahaaa hai hai dan hai lagi. Hai hai hai yang tak ada kesudahan. Hai hai hai alahaiiii. Apa yang Cik Candy merepek ni? Dah kenapa tiba-tiba malam nie Cik Candy punya perangai macam gini? -_-"

Erkkkk... Cik Candy nak mengadu sikit boleh? Hehee biasalah, kan bila ada masalah bloglah medium untuk Cik Candy meluah rasa. Kan. Sebenarnya malam ni Cik Candy sedikit stress. Stress! Stress! Stress!!! Arggghhh stresss aku. Stress bila kerja yang nak dibuat tak dapat disiapkan. Stress bila apa yang dicari tak dijumpai. Stress bila memikirkan hari esok sedangkan kerja hari ni masih tak siap-siap lagi. Stress! Stress!! Stress!! *cool down Cik Candy. Jangan giler sudoh* T_T

Time ni rasa macam nak menangis pun ada. Semua benda yang dibuat macam tak dapat nak disiapkan. Kenapalah lecture bagi asmight yang susah sangat. Kenapalah lecture bagi asmight banyak sangat. Kenapalah lecture bagi asmight yang susah nak dibuat. Kenapa? Kenapa?? Kenapa?? *oich stress lagi* :(

Sebenarnya dah hampir seminggu Cik Candy mengadap asmight yang sama, soalan yang sama. Cari punya cari tapi tetap tak dapat jawapan. Serius stress. Kalau Cik Candy sorang, saja yang tak dapat jawapan, mungkin boleh diterima akal lagi. Tapi, kalau dah satu kelas langsung tak dapat jawapan. Apa cerita woi? Apa kami nak buat. Apa kami nak jawab. Apa kami nak hantar esok. Dah banyak web kami masuk tapi apa yang dicari tetap tak jumpa. Library? Hah, jangan ditanya. Sebek! Okbye. Wassalam.




You Might Also Like

2 ulasan

  1. semoga dipermudahkan buat CC dan rakan-rakan, ini mungkin satu cabaran buat CC..

    ReplyDelete
  2. cheer..stress tu normal, pandai2 la kita atasinya ;)

    ReplyDelete

Like us on Facebook