Breaking

LightBlog


Friday, September 2, 2016

Tiba-tiba Muncul Terus Tukar Template

Wajah lama blog

Wajah lama blog




Assalamualaikum | Malam ni tetiba buka blog ni. Rasa macam nak tukar template. Malas nak fikir panjang terus tukar terus. Pakai template yang zaman dulu kala. Template waktu mula mula belajar blog dulu. Simple dan sangat simple. Edit template? Nantilah edit. Buat masa sekarang mood mengedit tak muncul lagi.

Mana hilang sebelum ni? Tak hilang pun. Ada je dalam dunia blog ni. Cuma tak buka blog ni. Kenapa? Sebab lebih tumpukan blog satu lagi. Kenapa pinggirkan blog ni? Tak pinggir pun. Blog ni ada satu nilai yang tak mampu untuk dinilai. Ada cerita disebalik kewujudan blog ni. Hurmm bila buka blog ni, rasa macam sayu. Sedih pun ada jugak. Tapi takpe, hidup perlu diteruskan. Be strong bro!

Malam ni blogging sambil dengar lagu 'Mungkinkah Terjadi by Spider'. Saja dengar lagu tu, lagu kenangan. Mencari kekuatan disebalik lagu tu. Hah, kekuatanlah sangat, rasanya macam sedih je. Sebek!. Tapi takpe, kuatkan hati.

Mak, pinjamkan hatimu agar aku dapat
belajar bagaimana kau hadapi masalah
tanpa mengeluh sedikit pun

1 comment:

  1. Template yg ni pun dah cantik... Simple tapi comel je... Hihi...

    ReplyDelete

About Me

My photo

Cik Candy adalah pemilik blog http://cikcandysour.blogspot.com. Ini adalah akaun kedua. Akaun pertama diberinama Cik Kejupenyet dan pemilik blog http://akukaudansesuatu.blogspot.com.

|CIK KEJUPENYET II | asal negeri penyu | lepak sepang | student | chargeman A1 | blogger | gemar merapu & merepek | bukan jual kerepek |
Adbox