Wednesday, February 22, 2017

Tips Berniaga Online #6



SUPPORT TAK SEMESTINYA KENA BELI DEAR

#Tips support peniaga online tanpa membeli produk mereka
1)#like postingπŸ‘πŸ‘
2)#comment jika ada kesempatan (jika tidak #emoticon pun okey) πŸ˜‰πŸ˜‹πŸ˜˜
3)tolong #promote
Sebenarnya peniaga online ni tak harap pun 100% friendlist dia akan beli apa yang dia jual...πŸ˜‰
Tapi dengan support dari anda mereka akan lebih bersemangat nak promote produk mereka hari-hari...πŸ’ͺπŸ’ͺ😊
Mungkin dengan sumbangan LIKEπŸ‘ dan COMMENT korang tu buat orang lain nampak posting mereka dan terus beli...
Dapatlah pahala mudah rezeki korang...
Kata ADIK BERADIK...xkan masa susah jer cri adik beradikkan....
support la sikit...
Ada yg takut nak komen..
takut kalau komen nnt orang ingat nak beli.. sedangkan anda cuma nak support bisness member je..
cadangan sy kalau nak komen sila komen "up" sahaja.. dari situ peniaga on9 akan tau yang tujuan anda adalah nak support bisness mereka..
Dah faham? Ok belanja emoji cute satu.. hehe

3 comments:

  1. betul-betul setuju! nanti kalau kita like&comment, post tu pun akan up up di wall. so, orang ramai boleh nampak :D

    ReplyDelete
  2. selalu tolong kawan-kawan, sedara-mara yang buat bisnes online ni..bila diaorang promote kat fb, saya akan 'like' status diaorang tu..

    ReplyDelete
  3. thanks for sharing sis. elsa jugak online seller. rasa terharu sangat bila orang luar support business kita dengan cara cara macamtu kan :)

    ReplyDelete

Flickr