Thursday, February 26, 2015

Semangat! semangat! semangat!

Assalamualaikum...

Pagi ni Cik Candy semanagt nak pegi kelas. Semangat bersiap-siap nak masuk kelas. Korang mesti pelik, kenapa kan. Hahaa mesti ada yang teka sebab Cik candy nak jumpa 'my crush' kan. Bukanlah!

Sebenarnya hari ni ada subjek Prinsip Elektrik dan juga subjek Pepasangan Elektrik Industri. Ini merupakan subjek kegemaran Cik Candy. Hihiiii, ramai yang pelik kenapa Cik Candy suka giler kat subjek ni. Olalalalaaaa yeyeeehh! sebab Cik Candy sukakan sesuatu yang berayat bukan bernombor. Padahal dalam elektrik, banyak pengiraan. Kan.


35 comments:

  1. Saya dengar subjek tu pun dah takut. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhahahaaa.. mohon jangan takut @MNH SASTERA MELAYU (=
      gimik jep lebih tu

      Delete
  2. Candy sweet sweet ! , fokus fikus fokus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaaa fokus fokos. Untuk subjek tu jep yang tersemangat. Subjek2 laen tengah cuba untuk bersemangat juga ni (=

      Delete
  3. Dulu belajar Prinsip Elektrik, jadi pening-pening kepala. Siap takut dengan current lagi. Hehe. Sekali sekarang kena mengajar subjek elektrik. Haish.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheee lect elektrik ye. Mesti pro kan kan kan. Wah lepas ni blh laa mintak ilmu sikt ye (=

      Delete
  4. Assalam
    singgah sini.



    azneys,
    http://www.azneyshamsuddin.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal-kenal (=
      Tahnks singagh dan bw back @Azyen Shamsuddin

      Delete
  5. Replies
    1. Thanks datang menyinggah kak @Kathy R'bian.

      Delete
  6. Prinsip Elektrik. mesti terrer physics ni. Btw salam perkenalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuuu semua bercampur dekat dlm tu @Hidayah Zulkefli

      Delete
  7. semangat benno cik candy...
    pelik ni minat membaca..miya cmnat sangat membaca...

    ReplyDelete
    Replies
    1. membaca jambatan ilmu lah @miya amira. Huhuuu tapi pengiraan tade plak katanya jambatan ilmu. kuikuikuiii

      Delete
  8. macam tu lah kan kalau ada kelas subjek yang kita suka, semangat semangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee.. betul betul tu @Hajar Rash. dan kalau untuk subjek yang tak berasa suka plak, maunya tertidur dlm kelas :p

      Delete
  9. Alemak, pepasangan elektrik tuu... seram lak dengar..
    apa2 pun, wish you all the best :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuuuu bunyik jep yang seram. Sekali dah menghadapnya tade nya.. (=

      Delete
  10. kalau kita suka memang kita akan suka sangat nak buat. kalau tak suka, tak pela hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kn..kn... Huhuu itulah manusia. Leka dgn sesuatu yang dia suka.

      Delete
  11. peh peh peh semangat kus!
    hahahahaha chaiyuk~~~~

    ReplyDelete
  12. ape? prinsip elektrik cik candy suka? wah hebattt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mahunya tak suka.. Tu sebjek kegemaran i lol.. kuikuikuiii

      Delete
  13. Wow lain macam semangat dia :'p good luck cik candy!

    ReplyDelete
  14. Kuikuiii smgatnya untuk subjek ni jep. Yang laen mcm condem jep rasa :p

    ReplyDelete
  15. patut la . huhuu . eletrik memang pening . pernah belajar dulu

    ReplyDelete
  16. hehe patutla semngat!!! owwhhh *bagitaw mak

    ReplyDelete
  17. baik baik main elektrik ye..nanti short circuit :))

    ReplyDelete

Flickr