Thursday, February 12, 2015

Migrain


Assalamualaikum...

Malam ni terasa bagaikan satu malam yang panjang. Dari tadi lagi Cik Candy duduk perhatikan jam. Rasa macam lambat sangat masa berlalu. Tikk tokk tikk tokkk tik tok baru pukul sebelas lebih. Oichh lambatnya pukul duabelas. Cik Candy dah mengantuk ni. Tapi tetap juga perlu menanti detik duabelas tengah malam. Huhuu nak wish birthday kawan kesayangan Cik Candy. Tiap-tiap tahun sudah menjadi rutin untuk wish birthday girl ni. 

Sementara menunggu detik duabelas, sempat lagi Cik Candy blogging seketika. Sebenarnya untuk malam ni, Cik Candy tak blogwalking pun. Oich, bukan sebab sombong ye. Tapi kesihatan Cik Candy tak mengizinkan. Migrain yang terlampau pulak tiba-tiba menyerang dari petang tadi. Ini pun, alhamdulillah terasa segar sikit. Kalau diikutkaCandy.

Oklah jam pun dah hampir pukul duabelas malam. Rasanya cukup setakat ni Cik candy berceloteh seketika. Apa pun, Cik Candy haap, bangun tidur esok pagi semuanya kembali seperti biasa. Migrain hilang. Bandan dah tak sakit-sakit. Huhuuu.. Night reader. Wassalam


3 comments:

  1. Get better cik candy ^_^ saya pon dulu migraine teruk gila sbb banyak study (la sangat). tp skarang dah ok. :D

    ReplyDelete
  2. migrain?
    allah. get well soon kak <333

    ReplyDelete

Flickr