Wednesday, April 22, 2015

Berwajah baru

Assalamualaikum

Berwajah baru? Apa yang baru? yang lamanya kemana? Eh.. apa ni banyak sangat soalannya. Tak sempat untuk Cik Candy bermukadimah. Heheheee, agak-agak macam gitu ke soalan yang akan ditanyakan.

Okaylah, untuk pengetahuaan semua, Cik Candy terpaksa mengedit dan mengecat kembali wajah blog Cik Candy Sour nie. Ini semua disebabkan kegatalan tangan Cik Candy sendiri. Oichhhh rasa terkilan pulak. Sedikit sedis pun ada. Itulah pasalnya, gatal sangat tangan nak menukar template, sekali error lah pulak. Habis kesemua segala isi perut yang tercatat dalam blog nie teralih. Krikkkk.. krikkk.. krikk.. krik..

Tangan yang gatal, blog menjadi mangsanya. Itulah ayat yang Cik Candy duduk ulang punya ulang sampai jadi ulangan pada petang nie. Habis dah hilang seri muka yang lama. Sob.. sob.. sob.. sedisnya.




4 comments:

  1. Alolor.Patutlah ilang gambo pretty lady atas contact me tuh. Takpe CC. Boleh lagi tu. Tapikan, tak tau la sebab Kak Sha suka putih, atau putih buat blog kita lagi kemas? Hehe :)

    ReplyDelete
  2. itulah adat bila nak tukar template.sy pu seharian gelebek laptop buat kerja coding ni semua.nasib not bad.kalau tak ingat nak delete je blog tu.haha

    ReplyDelete
  3. cn pn tak berani amik risiko tukar template, takut woo

    ReplyDelete
  4. blog CC skang nampak simple dan kemas!!!

    ReplyDelete

Flickr