Tuesday, March 10, 2015

Tahniah ! Saya berjaya.

Assalamualaikum..

Alhamdulillah Cik Candy terpilih. Yeyeaahh Cik Candy salah seorang daripada 50 orang blogger yang terpilih. Hahaa agak-agak uoll dapat agak tak apa yang Cik Candy menang. Apakah yang CIk Candy terpilih ni. Olalalalalaaaa senangnya dalam hati. Happy! happy! happy! *giler excited*.

Sebenarnya Cik Candy merupakan salah seorang daripada 50 orang blogger yang bertuah untuk mencuba menggunakan produk Whitening Intensive Booster Skincare selama 30 hari dan membuat review berkenaan produk tersebut. Alhamdullillah berjaya. Untuk pengetahuaan uoll, produk skincare ni amat berkesan untuk kulit yang bermasalah. Untuk ketahui lebih lanjut, bolehlah melayari http://www.mybeautyherbs.com.my/ .

Cik Candy harap dengan menggunakan produk ini nanti, kulit bermasalah Cik Candy dapat diatasi dan insyaAllah Cik Candy akan terus menggunak produk ini secara berterusan (=




17 comments:

  1. Tahniah cc. Pehni terus gojes bliknk blink. No need Qu Puteh sudah :D

    ReplyDelete
  2. tahniah syg ;)
    terima kasih juga sebab sudi isi tabung nuffy PG ya :)

    ReplyDelete
  3. melancong kat sini dengan flight awal pagi ')

    ReplyDelete
  4. Congratulations!
    Sure bertambah glowinglah ya!

    ReplyDelete
  5. tahniah cc semoga dpt atasi mslh kulit ^^

    ReplyDelete
  6. tahniah cik candy...jomlah kita berganding bahu cantik sama2 kan..huhuhu

    ReplyDelete
  7. wahh Cc ...tahniah. good luck.

    singgah dari #exchangefeedgroup

    ReplyDelete
  8. tahniah akak CC.. saya pun kulit pun ada prob sikit...

    ReplyDelete
  9. Tahniah, gebu gebas la dia pasni......:-)

    ReplyDelete
  10. tahniah ! lepas ni sama2 kita buat review yer ;)

    ReplyDelete

Flickr