Breaking

LightBlog


Tuesday, March 17, 2015

Nuffnang CCUV

Assalamualaikum...

Selamat pagi dunia, morning world. Pagi nie Cik candy nak kongsi sedikit bertita gembira bersama uoll. Hahaaa apa yang gembira sangat kalau berkenaan nuffing. Ya ke idokk? Alhamdulillah. Sebenarnya angka dalam  'Tabung Kawen" Cik candy tue  meningakt dua kali ganda. Yahoooooo! Giler tak happy kau. Hahaaa. Sedikit terkejut jugak lah. Buka aje akaun nuff tadi, terus mata dituju pada nilainya. Opsss! terperanjat bila nampak angka yang dipaparkan. Alhamdulillah, syukur ada peningkatan dalam masa yang singkat. Thanks pada uoll yang selalu klikk klikkk 'Tabung Kawen' Cik Candy. Sayang uoll lebih lah. Muuuah setepekk. Hahahaa


Thanks pada Nuffnang yang bagi kerpayaan untuk memaparkan iklan-iklan beliau. Hargai sangat-sangat. Sekali dapat berjela-jela kau. Btw, dekat dalam tu Cik Candy ada nampak dua perkataan tau. 'On going' dan 'Credited'. Sebenarnya apa yang dimaksudkan dengan 'Credited' ye? Hehee tak berapa faham pun.  Okbye. Wassalam.

16 comments:

  1. credited means amount yang cik candy dapat hasil dari iklan nuffnang dah dikreditkan ke akaun cik candy..

    ReplyDelete
  2. Tahniah CC. Wahh, makin kembung lah tabung kawen cc pehni :)

    ReplyDelete
  3. untungnya..melambung duit poket lah nanti..hihi :) :)

    ReplyDelete
  4. waaahhh! banyaknya!! tahniah cc ^^

    ReplyDelete
  5. bestnyaaaa....jangan lupa klik nuff kita jugak..hehehehe

    ReplyDelete
  6. Salam,
    senarai pemenang segmen www.sitisharini.com telah diupdate kat sini.
    Thanks for joining=))

    ReplyDelete
  7. wah nuffnang meningkat :-)
    cantik blog cik candy :-)

    ReplyDelete
  8. waaah congrats cik candy! sambil tgok hasil tabung sambil belajar pasal nuffnang jugak :* thanks ya!

    ReplyDelete

About Me

My photo

Cik Candy adalah pemilik blog http://cikcandysour.blogspot.com. Ini adalah akaun kedua. Akaun pertama diberinama Cik Kejupenyet dan pemilik blog http://akukaudansesuatu.blogspot.com.

|CIK KEJUPENYET II | asal negeri penyu | lepak sepang | student | chargeman A1 | blogger | gemar merapu & merepek | bukan jual kerepek |
Adbox